Utflukt: Kadettangen, Bærum

For oss som ikke bor et steinkast fra sjøen, så er vi alltid på utkikk etter gode badeplasser. Med barn på tur er man gjerne opptatt av litt fasiliteter og barnevennlighet dersom man får velge fra øverste hylle, som f.eks toaletter, kiosk, sandstrand framfor svaberg o.l, og her må jeg få si – Kadettangen scorer høyt på ALT!

Det aller beste med Kadettangen, i tillegg til åpenbart bra bademuligheter, er lekeområdet. Rett ved stranden er det plassert et stort sjørøverskip i sanden, som gjør det mulig å plassere håndkleet slik at man bare er skritt unna leking, bading, toalett og kiosk.

Lokalisert i Bærum (rett utenfor Sandvika sentrum), i nærhet til Oslo, så sier det seg kanskje selv at Kadettangen raskt blir folksomt. I disse Corona-tider mener jeg likevel at dette går ganske fint i forhold til å holde avstand – omådet er stort – men det kan være vanskelig å f.eks finne parkering.

Det finnes parkeringsplass på selve Kadettangen for de som er tidlig ute, ellers er det muligheter f.eks ved Kjørboveien (vest for øya) eller like under E18-brua før innkjøringen til øya.

God fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s