Hele familien i slalåmbakken

Et av de mange spørsmålene jeg stilte meg selv da jeg fikk barn var: Hvordan skal jeg kunne klare å utføre de aktivitetene og opplevelsene jeg har lyst til? Vi var vante til en viss frihet, og nå måtte vi begynne å bli kreative.

Det åpenbare svaret for oss som to foreldre var: Vi bytter på! Og dersom «å bytte på» ikke betyr at den ene skal sitte hjemme og den andre skal ut på eventyr alene eller med venner, så må en finne lure løsninger.

I april, på tampen av sesongen, pakket vi bilen og satte kursen mot Trysil. Vi har normalt reist dit på dagstur da det bare er 2 timers kjøretid fra der vi bor, men dagstur med baby betød 1) Det blir mye bilkjøring på en og samme dag for en liten kropp, 2) Barnet måtte oppholdt seg på restaurant/i bakken hele dagen. For dere med hytte på fjellet (eller som er vant til å leie hytter) er dette sikkert en selvskreven løsning, men vårt alternativ ble å booke oss inn på Radisson Blu Resort i bunnen av bakken. Hvorfor har vi ikke tenkt på dette tidligere? :-)

Vi kjørte oppover dag én, byttet på å stå i bakken på dag to, og stod i bakken/kjørte hjem dag tre – altså to netter på hotell. Mens den eneste stod i bakken kunne den andre underholde barnet med alle fasiliteter på hotellet, eller spasere rundt blant butikker og kaféer. En varm kopp kaffe med utsikt over bakken er jo også veldig fint!

Vi leide et av hotellets «Deluxe leiligheter» på 46 m2 med separat soverom,
som er perfekt når barnet legger seg tidligere enn oss

Alene i bakken, men like blid!
Jeg har alltid likt å stå på brett, men benyttet sjansen til å prøve slalåm for første gang
og meldte meg på privattime. Aldri for sent å lære noe nytt.

 

En tur i bakken kan rett og slett ikke gå mer på skinner enn dette :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s